Kommende aktiviteter

DIF Soldaterprojekt tilbyder en lang række idrætsaktiviteter til både fysisk og psykisk skadede veteraner. Aktiviteter, hvor der er plads til alle, som ønsker at deltage. Det er fællesskabet, der er i fokus. Udover vores Safe Zones, så udbyder vi også Camps og events i løbet af året.

Herunder kan du se, hvilke kommende camps og events DIF Soldaterprojekt afholder i løbet af 2020 . Tryk på de camps, som du finder interessante, og få flere informationer samt mulighed for tilmelding.

Vi afholder i løbet af året både camps og events, som udelukkende er for veteraner, men der er også tilbud, hvor der er mulighed for at have pårørende med - så hele familien kan opleve glæden ved idrætsfællesskaber. 

Vi arbejder ihærdigt på alle 4 camps i 2020.

Info tilgår snarest.

Kommende Idræts Camps

 
 • Familiecamp 2021
  Sun, Jul 11
  Paradislejren
  Jul 11, 3:00 PM – Jul 16, 12:00 PM
  Paradislejren, Paradisvejen 62, 8600 Silkeborg, Danmark
  DIF Soldaterprojekt og Det Danske Spejderkorps afholder familiecamp for skadede veteraner og deres pårørende den 11. - 16. juli på Paradislejren ved Silkeborg. Du kan glæde dig til masser af lærerige aktiviteter i fri luft. Campen er støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond og Jascha Fonden.
  Share
 • Sportscamp 2021
  Fri, Aug 20
  ROFI-Centret
  Aug 20, 3:00 PM – Aug 22, 3:00 PM
  ROFI-Centret, Kirkevej 26, 6950 Ringkøbing, Danmark
  Den 20. til 22. august 2021 inviterer vi til sportscamp for skadede veteraner. Det bliver en weekend med fokus på fysisk aktivitet og socialt samvær. Weekenden er gratis for skadede veteraner. Aktiviteterne spænder fra indendørsidræt som badminton og yoga, men vi skal også på udendørs og på vandet.
  Share
 

Kommende Events

Dette er bare nogle af årets 4 store camps, som DIF Soldaterprojekt afholder. Du kan læse mere om vores ugentlige Safe Zone træninger her . Du kan også læse mere om, hvad DIF Soldaterprojekt er her 

 • Job-march
  Tue, Apr 13
  Jesuskirken
  Apr 13, 12:00 PM – 2:00 PM GMT+2
  Jesuskirken , Kirkevænget 5A, 2500 København, Danmark
  Kom med til en Walk and talk med DIF Soldaterprojekt, Københavns Kommune og Københavns Zoologiske Have, hvor der er Veteran-jobmatch på programmet
  Share